Informatie

Investering versus opbrengst

Omdat elke oplossing voor een zonnepanelen systeem maatwerk is treft u op deze website geen prijslijst aan. Onze adviezen worden met zorg opgesteld, zijn kosteloos, vrijblijvend en ‘to the point’.
In één oogopslag ziet u betrouwbare getallen waar het de opbrengst (stroom), besparing (geld) en terugverdienperiode (tijd) betreft.

Hoe verloopt het proces van adviesaanvraag tot oplevering?

calculator
pv

Garantie

U krijgt van ons twee jaar garantie op de producten en diensten die wij aan u mogen leveren. Daarna geldt de garantie van de producent. Door onze keuze om alleen ‘made in Germany’-kwaliteit producten te leveren, geldt voor zonnepanelen een garantie op productiefouten tot wel 15 jaar of langer. De garantie op omvormers is over het algemeen korter, 5 jaar, maar kan soms voor een meerprijs verlengd worden. Op het montagemateriaal, van Nederlandse bodem, wordt tot wel 20 jaar garantie gegeven op fabricage- of materiaalfouten. Welke oplossing wij ook mogen leveren, u bent verzekerd van producten met een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.

BTW teruggaaf

Voor u als particulier bestaat de mogelijkheid om de BTW die u voor het zonnepanelen systeem betaalt eenmalig van de Belastingdienst terug te vragen. Wij helpen u graag om dit, nadat de installatie is afgerond, te regelen. Voor ondernemers is de BTW sowieso aftrekbaar -u schaft immers bedrijfsmiddelen aan-, maar houdt rekening met de stroom die u terug levert, daar dient u BTW over af te dragen.

aansluiting
Green Energy Green Power Placement Solar Panels

Registratie

De netbeheerders in Nederland, verantwoordelijk voor het landelijke stroomnetwerk, willen graag weten wáár en hoeveel stroom wordt opgewekt met alternatieve energievormen, zoals zonnepanelen. Daarom zullen wij het aan u opgeleverde zonnepanelen systeem voor u aanmelden op de website www.energieleveren.nl.

Wij komen graag bij u langs

voor een passend en vrijblijvend advies. Vul uw naam, e-mailadres en eventueel uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

lampen-blauw